Miro 4 mediaspeler synchroniseert media tussen je desktop en Android-telefoon
Wouter Nijsen

miro4_AndroidMiro 4 is een nieuwe open source-mediaspeler voor het synchroniseren van media tussen je desktop en je Android-telefoon. Miro 4 werkt prima samen met iTunes en converteert media in een formaat dat geschikt is voor gebruik op specifiek de Android-telefoon die jij gebruikt. Om dit te bewerkstelligen maakt Miro 4 gebruik van een groot aantal standaard Android-profielen. Volgens de ontwikkelaars is het enige wat je als gebruiker hoeft te doen de juiste Android-telefoon uit het lijstje te kiezen, waarna Miro 4 voor de juiste conversie van de bestanden zorgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ben je naast Android ook een iOS-gebruiker dan kan Miro 4 de inhoud van iTunes geschikt maken voor je Android-telefoon. Op deze manier kun je, via een kleine omweg, dus zowel je Android als iOS-device synchroniseren met dezelfde bibliotheek. Miro 4 heeft ook nog een paar verrassingen in petto. Zo kun je media streamen en downloaden van elke website die audio, video of torrent-files aanbiedt. Ook kun je eenvoudig media streamen van en naar elke desktop die zich binnen hetzelfde wifi-netwerk bevindt. Voorwaarde is dat Miro 4 op alle systemen aanwezig is. Miro 4 is geschikt voor Mac OS X, Ubuntu en Windows. Voor meer informatie en een download surf je naar de Miro website.

Via: Persbericht

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.