De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Deze Xiaomi-smartphones krijgen een update naar Android 10

Michel van 't Klaphek
16 oktober 2019, 20:11
2 min leestijd
Deze Xiaomi-smartphones krijgen een update naar Android 10

Xiaomi heeft bekendgemaakt welke smartphones worden bijgewerkt naar MIUI 11, de update die gebaseerd is op Android 10. De uitrol verloopt in fasen en de Pocophone F1 is als eerst aan de beurt. Dit moet je weten over de MIUI 11-update.

Lees verder na de advertentie.

MIUI 11: Deze Xiaomi-telefoons worden bijgewerkt

De Chinese fabrikant heeft de updateplannen bekendgemaakt op Twitter. In totaal ontvangen 28 Xiaomi-smartphones de update naar MIUI 11. Niet al deze toestellen zijn in Nederland verkrijgbaar. De uitrol neemt in totaal vier fasen in beslag en gaat eind oktober van start. Nog voor het einde van het jaar is de uitrol afgerond. Hieronder staat per fase opgesomd welke toestellen de MIUI 11-update ontvangen.

Fase 1 – 22 tot en met 31 oktober:

Fase 2 – 4 tot en met 12 november:

Fase 3 – 13 tot en met 29 november:

Fase 4 – 18 tot en met 26 december:

Dit is er nieuw in MIUI 11

Xiaomi benadrukt dat het om een voorlopige planning gaat. Er kan dus nog geschoven worden in releasedata. MIUI 11 is gebaseerd op Android 10. Dit betekent dat je straks aan de slag kunt met een systeembrede donkere modus. Ook de app-drawer is in een fris jasje gestoken evenals het always-on-display.

Verder kun je natuurlijk aan de slag met de uitgebreide privacy-instellingen, genieten van de nieuwe animaties en is je Xiaomi straks stabieler dankzij diverse tweaks. Zo zorgt de update ervoor dat gezichtsontgrendeling en de vingerafdrukscanner sneller werken. Tot slot heeft Android 10 meer opties om smartphoneverslaving tegen te gaan.

Lees het laatste nieuws over Xiaomi

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Xiaomi Mi Max 2
Xiaomi Mi Max 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu