De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zelfscannen in Albert Heijn ook met Android-app

Redactie
5 maart 2015, 9:59
1 min leestijd
Zelfscannen in Albert Heijn ook met Android-app

Vanaf 11 maart aanstaande kun je met je smartphone  zelfscannen in Albert Heijn. In 200 supermarkten heb je dan de optie om met een handscanner je boodschappen scannen of met de Appie-app.

Lees verder na de advertentie.

Mobiel zelfscannen

mobiel zelfscannen
Zelfscannen bij Albert Heijn kan sinds begin jaren 90.

Naar eigen zeggen is Albert Heijn de eerste supermarktketen in Europa waar consumenten in zoveel winkels mobiel kunnen zelfscannen. Dat scheelt wachten in de rij: na het scannen kun je namelijk direct afrekenen en vervolgens de winkel verlaten door de barcode op je bonnetje bij de uitgang te tonen.

Zelfscannen in filialen van Albert Heijn is sinds begin jaren 90 mogelijk. In 2012 startte de supermarktketen met mobiel zelfscannen in combinatie met de Appie-app. Vanaf volgende week woensdag is dit in 200 winkels mogelijk, mits je over een Android- of iOS-toestel beschikt.

De optie voor mobiel zelfscannen is onderdeel van de Appie-app. Nadat je eenmalig je bonuskaart hebt geregistreerd, kun je alle producten scannen en snel wisselen tussen je boodschappenlijstje in de app en het overzicht met producten die je hebt gescand.

Vervolgens kun je afrekenen bij een van de betaalpalen en de code op je smartphone scannen  om de supermarkt te verlaten. De 200 filialen van Albert Heijn waar zelfscannen wordt aangeboden beschikken over gratis wifi, zodat je niet van je eigen dataverbinding gebruik hoeft te maken.

Appie-app downloaden

Via onderstaande link kun je de Appie-app voor Android downloaden. Hiermee kun je producten scannen of zoeken, bonusaanbiedingen bekijken, een boodschappenlijstje samenstellen en recepten van Allerhande bekijken.

Download Appie van Albert Heijn in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu