Video: dit is het mogelijke nieuwe mobiele design van Google

mobiele design van GoogleGoogle is bezig met het testen van een nieuw mobiel design. Dit nieuwe mobiele design van Google richt zich op de informatiekaarten van Google Now, waarbij het scherm meer wordt gebruik om relevante informatie te tonen in plaats van alle zoekresultaten en andere opvullende content.

Het nieuwe mobiele design van Google krijgt de naam Google LEGO en verkeert nog in de bètafase. Google LEGO was voor even te bereiken, maar Google heeft het project inmiddels weer privé gemaakt. Er is gelukkig wel een video waar het nieuwe design te zien is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google LEGO video

Via de informatiekaart is het mogelijk om snel gegevens op te zoeken of door een balk met afbeeldingen te bladeren. Via mooie animaties wordt de informatiekaart weer terug gevouwen in de normale interface van Googles zoekresultaten.

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.