Mobiele wachttijden voor Disney World op je Android-toestel

Redactie
24 november 2009, 13:00
1 min leestijd
Mobiele wachttijden voor Disney World op je Android-toestel
droid wachttijd disney

Dat een Android-toestel voor heel veel nuttige dingen te gebruiken is, blijkt wel uit de lancering van de nieuwe mobiele dienst Lines. Hiermee kun je de wachttijden bij populaire Disney World-attracties op je toestel bekijken.

Je zult er helaas wel voor naar Los Angeles (Californië) of Orlando (Florida) moeten gaan, om Lines te gebruiken. Aanbieder TouringPlans geeft al sinds 1986 advies om de Disney-pretparken Magic Kingdom, Epcot, Disney Hollywood Studios en Animal Kingdom zo efficiënt mogelijk te bezoeken. Ze geven bijvoorbeeld op een kalender aan welke dagen het meest geschikt zijn om naar een bepaald park te gaan.

En ze helpen je ook aan tips in welke parkrestaurants het even wél lekker is. De nieuwe webapplicatie geeft per attractie aan hoe lang de wachttijd is en wanneer het volgende FastPass-instapmoment bij bijvoorbeeld Space Mountain of Big Thunder Mountain is. Na het inloggen kies je je park en zie je meteen in welke volgorde je de attracties het best kunt aflopen. Wat daarbij trouwens jammer is, is dat je niet de reeds bezochte attracties kunt afvinken. Toch is het handig dat je met zo’n webapplicatie niet steeds naar de attracties zelf hoeft te lopen, om te zien of de wachttijd acceptabel is. Ook geschikt voor Palm Pre en Apple iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Nu maar hopen dat iemand ook een dergelijke webapplicatie maakt voor Disneyland Parijs (want die zit er nog niet in) en Walibi World.

Inloggen: http://m.touringplans.com/

wachttijden disney pre en droid
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's