Mobile World Congress heeft eigen Android-applicatie

Wouter Nijsen
2 februari 2010, 21:06
2 min leestijd
Mobile World Congress heeft eigen Android-applicatie

Het Mobile World Congress is een belangrijke jaarlijks terugkerende telecombeurs in het Spaanse Barcelona. Dit jaar vindt het MWC plaats van 15 tot en met 18 februari. Ben je niet in de gelegenheid geweest om de CES in Las Vegas te bezoeken, dan is het MWC een uitgelezen kans om al het nieuws op telecomgebied iets dichter bij huis te zien. Als beursganger kun je natuurlijk vier dagen met een stapel kaarten en je papieren agenda gaan rondlopen, maar als bezitter van een Android-telefoon is dat natuurlijk geen optie. Gelukkig is MWC 2010 in de Android Market te viden, een applicatie die ervoor zorgt dat je niet hoeft te verdwalen in de grote beurshallen en dat je geen enkel belangrijk event hoeft te missen.

MWC 2010 bevat een plattegrond met alle standhouders en een congres-agenda. Daarnaast biedt deze applicatie een lijst met alle bedrijven die op de beurs aanwezig zijn. Door een dubbeltap kun je op de kaart inzoomen en door je vinger langere tijd op het scherm te houden kun je weer uitzoomen. De agenda laat netjes per dag zien wanneer er iets bijzonder te doen is. Helaas heeft de agenda geen link met de kaart en wordt uit de agendanotities ook niet direct duidelijk in welke zaal het aangegeven evenement is. Ondanks deze tekortkoming is MWC 2010 toch een musthave Android-applicatie voor bezoekers van het Mobile World Congress. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, MWC 2010 is namelijk gratis te downloaden in de Android Market of door het scannen van de QR-code.

Lees verder na de advertentie.

Meer informatie over het MWC kun je hier vinden. Mocht je geen Android-telefoon hebben maar toch graag alle MWC-info overal en altijd willen kunnen raadplegen dan is er ook nog een mobiele versie van de officiele website.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's