Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Mogelijke Google Nexus 5 gevonden in FCC-registratie

Gijs Ettes
6 september 2013, 8:30
1 min leestijd
Mogelijke Google Nexus 5 gevonden in FCC-registratie
LG-made-Nexus-5-leaked-watermarked-640x406

LG heeft de zogeheten D820 geregistreerd bij de Federal Communications Commission van de Verenigde Staten, een toestel dat heel goed de nieuwe Google Nexus 5 kan zijn.

In een eerder deze week verschenen  video van de onthulling van Googles Android 4.4 KitKat-standbeeld leek het al of er een nog onaangekondigde Nexus-telefoon was te zien.

Lees verder na de advertentie.

Zo is het toestel dat in de video werd gespot groter dan een Google Nexus 4, afkomstig van LG en het logo ligt net als bij de nieuwe Nexus 7 horizontaal, iets wat bij de Nexus 4 nog niet het geval is.

Een donderdagnacht gevonden FCC-registratie lijkt de zekerheid van een nieuwe LG Nexus nóg groter te maken. Het toestel zou een 5 inch-scherm krijgen, een Snapdragon 800, een accu van 2300 mAh, 4g-ondersteuning en ondersteuning voor draadloos opladen. De foto’s van de achterkant van de nog onbekende LG D820 komen bovendien overeen met wat in de video te zien was.

nexusae0_wirelesscharging_thumb

Uit verder onderzoek naar de FCC-registratie is bovendien gebleken dat het bij de vermeende Google Nexus 5-registratie om dezelfde Snapdragon 800-variant gaat als in de LG G2 zit en is er ook een verwijzing aanwezig naar Android 5.0 Key Lime Pie gevonden, iets wat mogelijk nog is gedaan voordat er sprake was van Android 4.4 KitKat.

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu