De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Mogelijke HTC Two foto’s tonen camera’s en virtuele knoppen’

Gijs Ettes
10 februari 2014, 7:39
1 min leestijd
‘Mogelijke HTC Two foto’s tonen camera’s en virtuele knoppen’
HTC Two foto's

Er lijkt steeds meer bekend te worden over het aankomende vlaggenschip van HTC, de The All New HTC One. Lijkt, want de echtheid van de mogelijke HTC Two foto’s die zijn uitgelekt is natuurlijk nog niet vastgesteld. Toch lijken de vage kiekjes waarop de dubbele camera met led-flitser en de virtuele knoppen van het toestel zijn te zien, behoorlijk overtuigend.

In tegenstelling tot de HTC One heeft het nieuwe toestel wellicht geen capacitieve knoppen onder het scherm, maar softwarematige toetsen. De dubbele camera aan de achterzijde, die ook is voorzien van twee led-flitsers, zagen we nog niet eerder. Naar verluidt heeft de HTC Two daarnaast nog een flinke 5-megapixel-frontcamera voor het maken van de ultieme selfie.

Lees verder na de advertentie.

Zoals je kunt zien in de onderstaande HTC Two foto’s wijkt het design nauwelijks af van andere smartphones in de One-serie. Waarschijnlijk heeft het toptoestel hetzelfde stevige unibody-design dat grotendeels bestaat uit aluminium.

Verder is de verwachting dat de HTC Two is voorzien van een 5 inch-scherm (1080p), een 2,5GHz-quadcore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Het ligt voor de hand dat de HTC Two draait op Android 4.4.2 (KitKat) met de Sense 6.0-skin van HTC.

Lees meer over de HTC Two

In het artikel ‘HTC Two nieuws: alles wat we tot nu toe weten’ analyseren we de sterkste geruchten met betrekking tot dit HTC-toestel. Hieronder vind je de laatste berichten over de HTC Two.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu