Mogelijke opvolger van de Motorola Milestone gesignaleerd
Wouter Nijsen

Motorola Milestone IIAndroid is de redding geweest voor het noodlijdende Motorola. Vooral de Motorola Droid/Milestone is een ware verkooptopper, zowel in Amerika als Europa. Gezien het feit dat dit toestel al wat langer op de markt is bestaat er het risico dat Motorola’s succesnummer op korte termijn links en recht door de concurrentie ingehaald wordt. Het lijkt er echter op dat Motorola zich bewust is van dit gevaar en binnenkort een opvolger voor de Milestone zal presenteren. De eerste duidelijke foto is nu in ieder geval beschikbaar en laat een paar kleine uiterlijke veranderingen zien, maar ook veel van hetzelfde.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat de opvolger van de Milestone veel op het origineel lijkt hoeft niet als zwakte van de ontwerp-afdeling van Motorola gezien te worden. Waarom zou je immers een goed ontwerp rigoureus gaan wijzigen als een beetje “bijpunten” en “fijnslijpen”ook volstaat. W zien ondermeer dat het D-pad is verdwenen en er niet langer goudkleurige accenten op de behuizing te vinden zijn. Het gebruikte scherm is met 3,7 inch gelijk aan dat van de Milestone. Android 2.2 is aan boord en voor een vlotte performance zorgt een 1 GHz processor.
Het is helaas nog niet bekend wanneer Motorola de Milestone II zal aankondigen.

Motorola Milestone vs Milestone II

Via: Androidcommunity

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.