De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

MoneYou introduceert Doelsparen en Social Sparen voor Android [Advertorial]

Redactie
27 juni 2011, 17:50
1 min leestijd
MoneYou Doelsparen

[Adv.] Online financiële dienstverlener MoneYou heeft een SpaarApp voor Android gelanceerd. Met deze applicatie beheer je je spaarrekening volledig mobiel. Je vraagt volledig papierloos een rekening aan, controleert het spaarsaldo en de opgebouwde rente en je kunt overboekingen uitvoeren, allemaal vanaf je Android-telefoon. De app biedt ook de mogelijkheid om te doelsparen. Daarbij geef je met verschillende spaarpotten aan voor welke doelen je gaat sparen, zodat je duidelijker voor ogen hebt waar je het geld voor opzij legt. De MoneYou-app is de eerste in z’n soort waarmee je je spaargeld volledig mobiel kunt beheren.

Al meer dan 100.000 klanten hebben een spaarrekening bij MoneYou geopend, die ze vanaf nu ook vanaf hun Android-telefoon kunnen beheren. Binnen de app zie je op basis van het actuele rentepercentage en een eventueel maandelijks spaarbedrag wanneer je spaardoel wordt bereikt. Het handige daarbij is, dat je je spaargeld over meerdere ‘spaarpotjes’ kunt verdelen, zodat je bijvoorbeeld kunt sparen voor de vakantie, een nieuwe auto of een verbouwing. Elk spaarpotje geef je een toepasselijke naam en foto, zodat je precies ziet hoever je nog te gaan hebt tot je uiteindelijke doel.

Lees verder na de advertentie.

Gaat het sparen niet snel genoeg? Vraag wat hulp van anderen! Nieuw is dat je je spaardoel kunt delen met familie en vrienden via Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter. Dit is Social Sparen, een dienst die MoneYou kortgeleden introduceerde en waar ze veel van verwachten. Via sociale media zoals Twitter en Facebook hou je anderen op de hoogte van je spaarplannen. Wil je geld inzamelen voor een wereldreis, huwelijksreis, een goed doel of je eerste auto, dan doe je dat voortaan met hulp van sociale media en MoneYou Doelsparen voor Android!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu