Morotola Sholes met Android: stijlvoller dan de Motorola Morrison

motorola sholesOp de Russische website motofan.ru verscheen de hiernaast afgebeelde telefoon. Het zou gaan om de Motorola Sholes, een Android-telefoon met een 3,7 inch scherm, met een resolutie van 480 x 854 pixels. Het touchscreen-apparaat staat gepland voor een lancering in oktober in de VS en ziet er wat ons betreft een stuk beter uit dan de blauwe Motorola Morrison. Verdere bijzonderheden: 512MB opslag, 256MB RAM, ondersteuning voor microSD en microSDHC tot maximaal 16GB (je krijgt er een 8GB-kaartje bij). Verder een 5 megapixel camera met autofocus, GPS en bekende zaken als Bluetooth 2.0, USB en Wi-Fi.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als de informatie van motofan.ru klopt is het toestel niet geschikt om in Europa te gebruiken: hij ondersteunt namelijk CDMA en EVDO Rev A, netwerktechnologieën die vooral in de VS worden toegepast. Een prijs is evenmin bekend.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.