Softwareupdate zorgt voor flinke verbetering accuduur Moto 360

Redactie
29 september 2014, 12:31
1 min leestijd
Softwareupdate zorgt voor flinke verbetering accuduur Moto 360
Moto 360 accuduur

De Moto 360 heeft van Motorola een softwareupdate gekregen waardoor de accuduur drastisch wordt verbeterd. De update betreft versienummer KGW42R, die recentelijk door Motorola naar zijn smartwatch is uitgerold. Gebruikers op Reddit melden dat de Moto 360 accuduur enorm is verbeterd, waarbij sommigen zeggen dat na dertig uur van de lader de Moto 360 nog steeds zo’n 53 procent van de acculading over heeft.

Daarnaast melden gebruikers dat het uitschakelen van de ambient mode, waarbij het scherm altijd aan staat en op die manier heel snel kan worden ingeschakeld, ook voor een langere accuduur zorgt. Veel Moto 360-bezitters bevestigden eerder dat het uitschakelen van ambient mode de accuduur verbeterde, maar door de recente softwareupdate zou dit dus niet meer per se nodig hoeven te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Moto 360 video

De Moto 360 is één van de weinige ronde smartwatches op de markt en werkt met Android Wear. In onderstaande video zie je de smartwatch van Motorola in actie.

https://www.youtube.com/watch?v=E34L1BWJP2s

Moto 360 kopen

De Nederlandse Motorola Moto 360 release vindt plaats in november 2014. De smartwatch kost naar verwachting 249 euro, al is de adviesprijs nog niet bevestigd door Motorola. De metalen variant van de Moto 360 krijgt waarschijnlijk een meerprijs van 50 euro.

De Moto 360 is bij Smartwatchshop van Coolblue en Belsimpel beide voor te bestellen voor een prijs van 249 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's