Moto 360 al te preorderen voor 249 euro

Moto 360 kopenDe Moto 360, de ronde smartwatch van Motorola met Android Wear, is in Nederland en Belgie al voor te bestellen voor een adviesprijs van 249 euro. De verwachte leverdatum is oktober of november en het betreft de zwarte versie van de Moto 360. Het zilveren model komt waarschijnlijk ook naar Nederland en België. Het is aannemelijk dat het model een zwarte leren band heeft, hoewel één webshop de Moto 360 met een ijzeren horlogeband laat zien. Een Moto 360 kopen is al mogelijk in de Verenigde Staten, waar de smartwatch binnen enkele uren was uitverkocht.

De eerste reviews over de Moto 360 zijn zeer positief. Het apparaat wordt geprezen om zijn design, draadloze oplaadmogelijkheden en werking met Android Wear. De accuduur valt een beetje tegen, waardoor de smartwatch sowieso elke dag aan de oplader moet. Als dat geen probleem voor je is, is de Moto 360 de fraaiste Android-smartwatch die je kunt kopen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto 360 kopen

Moto 360 smartwatches met Android WearDe Moto 360 is voorzien van een 1,56 inch-scherm met een afwijkende resolutie van 320 bij 290 pixels en Gorilla Glass 3, TI OMAP 3-chip, 512MB werkgeheugen en een accu van 320 mAh. Het apparaat is stof- en waterbestendig en beschikt tevens over een stappenteller en hartslagmeter.

De Moto 360 is bij Smartwatchshop van Coolblue en Belsimpel beide voor te bestellen voor een prijs van 249 euro. De exacte leverdatum is bij beide nog niet bekend, maar ligt volgens Coolblue rond november. Belsimpel zegt ‘m eerder in huis te hebben: 9 oktober.

Laatste Moto 360-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.