De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Opvolger Moto 360 te zien in foto’s van Lenovo-ceo’

Wouter Nijsen
19 maart 2015, 20:35
1 min leestijd
‘Opvolger Moto 360 te zien in foto’s van Lenovo-ceo’

Er zijn  foto`s van de vermeende Moto 360 opvolger  zijn opgedoken. De beelden zijn afkomstig van het Weibo-account van Yang Yuanqing, de ceo van Lenovo.

Lees verder na de advertentie.

Moto 360 opvolger

Moto 360 opvolger

Op de beelden (zie hiernaast) is een nieuwe versie van de smartwatch te zien, die een stuk steviger zou zijn. Ook  opvallend zijn de verschillende bandjes, die ditmaal vastgemaakt lijken te zijn aan twee aparte uiteinden.

Daarnaast  zijn er nieuwe kleuren van de Moto 360 te zien. Waar de eerste versie  in zilver, zwart en goud beschikbaar kwam, krijgt de opvolger waarschijnlijk ook een grijze variant. Verder  tonen de foto`s verschillende groottes van het apparaat.

Wel lijkt het erop dat de opvolger van de Moto 360 weer  beschikt over de zwarte balk aan de onderkant van het display. Veel gebruikers waren hier ontevreden over, omdat het raar oogt en botst met het ronde design.

Meer over de Moto 360

We weten nog niet of er ook inwendig iets wijzigt  bij de nieuwe smartwatch, al lijkt dat wel aannemelijk. De huidige Moto 360 is voorzien van een 1,56 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 290 pixels.

moto 360 oplader

Een TI OMAP 3-chip stuurt het apparaatje aan en wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Ook is er 4GB opslagruimte en een 320 mAh-accu aanwezig. Laatstgenoemde gaat bij normaal gebruik ongeveer 12 uur mee.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: MyDrivers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu