Motorola introduceert nieuwe metalen polsbandjes voor Moto 360

Redactie
7 november 2014, 13:41
1 min leestijd
Motorola introduceert nieuwe metalen polsbandjes voor Moto 360

Motorola heeft enkele nieuwe metalen polsbandjes voor de Moto 360 geïntroduceerd. De smartwatch komt op dit moment beschikbaar in twee kleuren: zwart en grijs, die alleen voor het klokje geleden. Beide smartwatch-versies worden geleverd met hetzelfde leren polsbandje.

Lees verder na de advertentie.

Binnenkort kun je ook één van de nieuwe Moto 360 polsbandjes kiezen die bij de kleur van jouw klok past, want Motorola gaat spoedig een zwarte, grijze en gouden metalen polsband voor zijn smartwatch verkopen. Daarmee oogt de Moto 360 nog meer ‘high-end’ dan het accessoire al deed. Het gouden polsbandje is alleen beschikbaar in een 18mm-versie, wat erop duidt dat de gouden kleur voor vrouwen met een dunnere pols is bedoeld.

Het is vooralsnog onduidelijk of de nieuwe metalen Moto 360 polsbandjes ook los worden verkocht, want het lijkt erop dat de bandjes alleen in combinatie met een nieuwe Moto 360 zijn te koop.

Moto 360 polsbandjes en nieuwe features

HR_OnDemand

Daarnaast kondigt Motorola enkele nieuwe watchfaces voor zijn smartwatch aan. Een voorbeeld hiervan is rechts te zien, waarbij wordt getoond hoe de hartslag van de gebruiker wordt gemeten. Ook zijn er dergelijk nieuwe watchfaces voor het aantal calorieën dat je hebt verbruikt en het aantal stappen dat je hebt gezet. Deze watchfaces worden via een update voor de Moto 360-horloges beschikbaar gemaakt.

De Moto 360 is vanaf 11 november in Nederland te verkrijgen. De smartwatch kost 249 euro, maar daar heb je alleen de versie met leren polsband voor. De versie met een metalen polsband is nog niet in Nederland te koop. De Moto 360 is onder andere bij de Smartwatchshop van Coolblue en Belsimpel te koop.

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu