‘Moto 360 nu al vertraagd: problemen met ronde formaat van smartwatch’

Redactie
19 maart 2014, 19:06
1 min leestijd
‘Moto 360 nu al vertraagd: problemen met ronde formaat van smartwatch’
Moto 360 vertraagd

De Motorola Moto 360, de eerste Android Wear-smartwatch van Motorola, loopt mogelijk vertraging op. De vertraging, die door verschillende bronnen binnen de productielijn van Motorola is gemeld, zou te wijten zijn aan het ronde design van de Moto 360. Een rond design zou niet handig zijn voor de plaatsing van de harware. Veel elektronicacomponenten zijn immers hoekig van vorm: denk aan het moederboord, de processor en de batterij.

Motorola zou de hardware niet in het ronde design van de Moto 360 geplaatst krijgen. Daarmee zou de kersverse Android Wear-smartwatch volgens de bronnen in een gelimiteerde oplage beschikbaar komen voor een vrij hoge prijs: de productiekosten zouden door de problemen met het ronde design ook omhoog zijn gegaan.

De Moto 360 draait op Android Wear, het gloednieuwe besturingssysteem voor wearables dat met Google Now-achtige kaarten werkt. Hierdoor krijg je voornamelijk contextuele informatie – meldingen die op dat moment belangrijk voor jou zijn – op het scherm te zien – een feature die we al kennen van Google Now.

Lees verder na de advertentie.

Moto 360 video

https://www.youtube.com/watch?v=dnerqDWwVgg

Meer over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu