Gerucht: Motorola werkt aan nieuwe Moto E zonder 4g
Wouter Nijsen

Er is nieuwe informatie gelekt waaruit blijkt dat Motorola hoogstwaarschijnlijk met een nieuwe smartphone gaat komen in de vorm van de Motorola Moto E 2015.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto E opvolger

Moto E opvolgerDit blijkt uit informatie van de FCC, een instantie uit de VS die smartphones uitgebreid test voordat deze in de winkels komen te liggen. Het nieuwe Motorola-toestel draagt het modelnummer 4583, maar veel meer is niet bekend over het toestel. Wel zou het overweg kunnen met bluetooth 4.0, wifi, gps en 3g. Ondersteuning voor 4g ontbreekt net als bij de huidige Moto E. Kijken we naar de afmetingen, dan lijkt het erop dat het toestel iets breder (67 millimeter) en hoger (130 millimeter) wordt.

Het is  aannemelijk dat het onaangekondigde toestel van  (iets) betere specificaties wordt voorzien dan de huidige Moto E. Deze budgettelefoon  wordt aangestuurd door een 1,2GHz dualcore-processor en heeft de beschikking over 1GB werkgeheugen, 4GB uitbreidbare opslag (tot maximaal 32GB), een 4,3-inch-scherm (960 bij 540 pixels) en een 5-megapixel-camera. De batterij heeft een capaciteit van 1980 mAh.

Spoedig Lollipop voor Moto E

Nieuwe Android-versie voor Moto E in aantocht

Huidige bezitters van de Motorola Moto E kijken al een tijdje reikhalzend uit naar Android Lollipop. Voor hen is er goed nieuws, want een medewerker van Motorola heeft op Google+ laten weten  dat elk Motorola-toestel uit 2013 of  2014 `al zeer spoedig` een update kan verwachten.

De reden dat de update op zich heeft laten wachten  is het feit dat Motorola het tot op heden erg druk heeft gehad met het verhelpen van bugs. Het grootste gedeelte hiervan is opgelost en dat betekent dat de officiële uitrol van Lollipop snel volgt.

Motorola Moto E kopen

De Motorola Moto E is zowel los als in combinatie met een abonnement goedkoop verkrijgbaar. Voor iets meer dan 100 euro heb je het toestel al in huis en met een abonnement krijg je de Moto E gratis. Bovendien valt in het laatste geval het bedrag dat je maandelijks kwijt bent erg mee.

Motorola Moto E
7,0
Welke Motorola Moto E wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto E aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees meer over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.