‘Moto E4 en Moto E4 Plus laten van zich zien’

Erwin Vogelaar
15 april 2017, 13:53
2 min leestijd
‘Moto E4 en Moto E4 Plus laten van zich zien’

Twee nieuwe budgettoestellen van Lenovo laten vandaag van zich zien. Op de gelekte Moto E4-afbeeldingen staat ook de Moto E4 Plus met een flinke accu onder de motorkap.

Lees verder na de advertentie.

Moto E4-afbeeldingen

Lenovo heeft twee nieuwe Motorola-toestellen in de maak voor de budgetmarkt. De Moto E4 komt namelijk in twee varianten uit: een normale versie en een Plus-versie. We wisten al dat de accu van de Moto E4 Plus een stuk groter is dan de normale versie. Op onderstaande afbeeldingen, die gelekt zijn door beroepslekker Evan Blass, zien we ook duidelijk een fysiek verschil tussen de twee toestellen. Zo staat bij de Moto E4 het moto-logo onderaan en bij de Moto E4 Plus bovenaan. Dit komt omdat de Moto E4 Plus een fysieke knop onder het scherm heeft met mogelijk een vingerafdrukscanner. Ook lijkt de selfiecamera van betere kwaliteit te zijn met meer sensoren.

Moto E4-afbeeldingen

Het is nog maar de vraag of de Moto E4 Plus ook in de Benelux verschijnt. Toen Lenovo vorig jaar de Moto E3 uitbracht, werd ook de Moto E3 Power geïntroduceerd met een grotere accu. Deze Power-versie is echter nooit in Nederland in België verschenen. Het zou jammer zijn als dit met de E4 weer het geval is, want het lijkt erop dat de E4 Plus een 5000 mAh-accu heeft, terwijl de Moto E4 het met een 2800 mAh-accu moet doen. Dit betekent het verschil tussen een of twee dagen gebruik.

De Moto E3 had een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en we verwachten dat Lenovo die trend voortzet met de Moto E4. Deze toestellen zijn een prima keus voor als je wel van alle gemakken van een moderne smartphone voorzien wil zijn, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebt. De Moto E3 was vanaf september 2016 te koop. Wanneer de Moto E4 verschijnt, is nog onduidelijk.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: @evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E4
Motorola Moto E4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu