De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Gerucht: Lenovo maakt Moto E4 Plus met gigantische accu

Rick van der Veer
7 april 2017, 13:29
2 min leestijd
Gerucht: Lenovo maakt Moto E4 Plus met gigantische accu

Lenovo heeft een Plus-versie van de Moto E4 in de maak. Dat toestel heeft een bijzondere eigenschap: volgens de gelekte specificaties heeft de accu van de Moto E4 Plus een flinke capaciteit.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto E4 Plus accu

De Motorola XT1773 is door het keuringsproces van de Amerikaanse FCC heen gekomen, zo meldt de bekende lekker Roland Quandt via Twitter. Dat toestel lijkt de Moto E4 Plus te worden.

De specificaties van de Moto E4 Plus zijn volgens de FCC niet heel indrukwekkend. Onder de motorkap loopt een MediaTek-chipset die niet al te krachtig is, wat lijkt te bevestigen dat het hier om een budgetsmartphone gaat. Wat wél opvalt is de gigantische 5000 mAh-accu. In combinatie met een chip die niet zo veel stroom gebruikt zou dit weleens een accuduur van meer dan twee dagen kunnen opleveren.

Moto E4 Plus accu

Jaarlijks wordt onder de Motorola-vlag maar één budgettoestel uitgebracht in de Moto E-reeks. Zo bracht Lenovo vorig jaar de Moto E3 uit. Andere landen kregen ook de beschikking over de Moto E3 Power, een versie van hetzelfde toestel met een grotere accu. De Power is echter nooit in de Benelux verschenen.

Motorola onder Lenovo

Vorige maand maakte Lenovo bekend geen smartphones meer te publiceren onder het eigen merk. Nadat Lenovo overstapte op de Motorola-merknaam, dragen alle toestellen van het bedrijf dat merk. Ook dochterbedrijf Zuk en het merk ‘Moto by Lenovo’ komen straks niet meer voor tussen de smartphones van het bedrijf.

Op het Mobile World Congress van afgelopen februari kondigde Lenovo een tweetal toestellen onder de Motorola-vlag aan. De Moto G5 en Moto G5 Plus bieden beiden behoorlijk wat smartphone voor hun geld, en zijn al een paar weken in Nederland te koop. Beide smartphones zijn uitgerust met een metalen behuizing, degelijke hardware en een vingerafdrukscanner.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E4
Motorola Moto E4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu