Motorola lanceert nieuwe Moto G met ondersteuning 4G en microSD-kaart

Moto G 4GDe Moto G is één van de beste, en misschien wel de beste budgetsmartphone van het moment. De twee grote minpunten van het toestel waren het ontbreken van ondersteuning voor 4G en een microSD-kaart. Met de nieuwe Moto G 4G zijn die twee problemen opgelost: de smartphone beschikt voortaan over ondersteuning voor het 4G-netwerk en een microSD-kaart, waarmee de opslagruimte van het toestel kan worden uitgebreid.

De Moto G 4G wordt de komende weken gelanceerd in de landen waar de ‘normale’ Moto G al te koop is. Hier hoort ook Nederland bij. De adviesprijs van de 4G-versie wordt 199 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over de Moto G 4G

Motorola Moto G kopenDe Moto G is een budgetsmartphone van Motorola die is voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. De nieuwe versie ondersteunt 4G-nerwerken en een microSD-kaart.

Het Amerikaanse bedrijf meldt dat ze enkele verbeteringen aan de vrijwel stock-versie van Android hebben toegevoegd waardoor de batterijduur en prestaties zijn verbeterd. Dankzij een speciale nanocoating is de Moto G tevens spatwaterdicht. De telefoon meet 130 bij 66 bij 11,6 millimeter en weegt 143 gram.

Meer lezen? Check de uitgebreide Motorola Moto G review. Wil je een Moto G kopen? Dat kan al voor tussen de 170 en 200 euro.

Motorola Moto G 8GB aanbiedingen

Motorola Moto G
8,0
Welke Motorola Moto G wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Motorola Moto G 16GB aanbiedingen

Motorola Moto G
8,0
Welke Motorola Moto G wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.