Moto G 4GDe Moto G is één van de beste, en misschien wel de beste budgetsmartphone van het moment. De twee grote minpunten van het toestel waren het ontbreken van ondersteuning voor 4G en een microSD-kaart. Met de nieuwe Moto G 4G zijn die twee problemen opgelost: de smartphone beschikt voortaan over ondersteuning voor het 4G-netwerk en een microSD-kaart, waarmee de opslagruimte van het toestel kan worden uitgebreid.

De Moto G 4G wordt de komende weken gelanceerd in de landen waar de ‘normale’ Moto G al te koop is. Hier hoort ook Nederland bij. De adviesprijs van de 4G-versie wordt 199 euro.

Over de Moto G 4G

Motorola Moto G kopenDe Moto G is een budgetsmartphone van Motorola die is voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. De nieuwe versie ondersteunt 4G-nerwerken en een microSD-kaart.

Het Amerikaanse bedrijf meldt dat ze enkele verbeteringen aan de vrijwel stock-versie van Android hebben toegevoegd waardoor de batterijduur en prestaties zijn verbeterd. Dankzij een speciale nanocoating is de Moto G tevens spatwaterdicht. De telefoon meet 130 bij 66 bij 11,6 millimeter en weegt 143 gram.

Meer lezen? Check de uitgebreide Motorola Moto G review. Wil je een Moto G kopen? Dat kan al voor tussen de 170 en 200 euro.

Motorola Moto G 8GB aanbiedingen

Motorola Moto G 16GB aanbiedingen

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.