Motorola Moto G Android 4.4.2 update nu al te downloaden

Gijs Ettes
20 december 2013, 8:02
1 min leestijd
Motorola Moto G Android 4.4.2 update nu al te downloaden
Moto G Android 4.4.2 update

Motorola heeft afgelopen nacht de Moto G Android 4.4.2 update internationaal uitgerold, slechts een paar weken nadat het toestel in de winkel is verschenen. Gebruikers van het goedkope, maar snelle toestel kunnen via de instellingen checken of er een update beschikbaar is en deze direct installeren.

Al bij de verschijning van de Android-telefoon gaf Motorola aan dat de Moto G Android 4.4.2 update snel zou verschijnen, en daar is geen woord van gelogen. De update introduceert alle fijne vernieuwingen van Android 4.4, verbeterd de veiligheid van het besturingssysteem en voegt opties toe aan de telefoon-app, camera-app en galerij. Daarnaast is het na installatie mogelijk om gemakkelijk bestanden direct vanaf de Moto G te printen en zijn de berichten-app en Google Hangouts met elkaar samengevoegd.

Lees verder na de advertentie.

De Moto G is een van onze favoriete budgettelefoons van het afgelopen jaar. Ondanks zijn prijskaartje van zo’n 200 euro heeft het Motorola-toestel toch een snelle 1,2GHz-quadcore-processor en een scherp en helder 4,5 inch-scherm (1280 bij 720 pixels). Dankzij een speciale nanocoating is de Moto G tevens spatwaterdicht. De telefoon beschikt helaas niet over 4G, maar is wel compact en biedt de mogelijkheid om de achterklep te verwijderen en te vervangen door een kleurrijke variant.

Meer over de Moto G en de voor- en nadelen van het toestel lees je in onze Moto G review. Daar vind je tevens aanbiedingen om het toestel los of in combinatie met een abonnement te kopen.

Het laatste nieuws over de Moto G

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu