De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Moto G ontvangt Android 4.4.3-update

Redactie
10 juni 2014, 11:13
1 min leestijd
Moto G ontvangt Android 4.4.3-update
Moto G Android 4.4.3

De Moto G, het succesvolle kleine toestel van Motorola, is geüpdatet naar Android 4.4.3. En dat is snel, want de update is nog maar een kleine week uit voor de Nexus-toestellen van Google. Motorola, dat recentelijk door Google is verkocht aan Lenovo, heeft logischerwijs nog steeds nauwe banden met Google. Daarnaast draait de Moto G op een vrijwel onaangepaste versie van Android, waardoor het updateproces niet zo lang duurt. Fabrikanten moeten normaliter hun apps en skin op de update aanpassen.

De Moto G Android 4.4.3 update wordt gefaseerd uitgerold, maar het lijkt erop dat de meesten ‘m al hebben ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Moto G Android 4.4.3

In onze hands-on van Android 4.4.3 zijn de meeste wijzigingen al te zien. Daaruit blijkt dat er een nieuwe telefoon-app beschikbaar is die ook voor de Moto G wordt gebruikt. De nieuwe app heeft een verbeterd overzicht met al je favoriete en meest gebelde contactpersonen. Deze worden voortaan in blokjes met hun foto getoond. Degenen zonder een foto krijgen een gekleurd blokje met een bijbehorende letter (de eerste letter van hun voor- of achternaam).

Verder brengt de Android 4.4.3-update voornamelijk bugfixes en is het mogelijk om tijdens het opnemen van video’s het opgenomen beeld tijdelijk stil te zetten.

Moto G aanbiedingen

Een Moto G kopen kan al vanaf 170 euro. Bij een abonnement krijg je ‘m vrijwel altijd gratis. Ook is er sinds kort een 4g-versie van de Moto G, geschikt voor de snelle mobiele netwerken van providers. Die 4G-versie, die maar een paar tientjes meer kost, heeft ook ruimte voor een microSD-kaart.

Motorola Moto G

Motorola Moto G prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Moto G prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu