Moto G Android 4.4.4 update nu beschikbaar in Nederland

Gijs Ettes
28 juli 2014, 17:15
1 min leestijd
Moto G Android 4.4.4 update nu beschikbaar in Nederland
Moto G Android 4.4.4

Vorige week rolde de Motorola Moto G Android 4.4.4-update uit in diverse landen om ons heen (waaronder Groot-Brittannië), en sinds vandaag wordt deze ook gepusht naar toestellen in Nederland. De nieuwe Android-versie dicht een beveiligingslek, brengt een aantal bugfixes met zich mee en een vernieuwde telefoon-app. Daarnaast melden sommige gebruikers dat de camerakwaliteit is verbeterd, alsmede de snelheid waarmee apps openen.

Er zijn echter ook gebruikers die melden dat hun toestel warmer wordt na de installatie van de Moto G Android 4.4.4 update – zelfs bij normaal gebruik. Vooralsnog is echter onduidelijk hoeveel gebruikers met dit probleem kampen.

Lees verder na de advertentie.

Goed om te weten voor bezitters van de Moto G en Moto X is dat Motorola heeft bevestigd dat beide telefoons ook een update naar Android L zullen ontvangen. De nieuwe Android-versie, die tijdens de Google I/O werd onthuld, is vanaf aankomende herfst beschikbaar.

Moto G aanbiedingen

Een Moto G kopen kan al vanaf 170 euro  en bij een tweejarig abonnement krijg je ‘m vrijwel altijd gratis. Ook is er sinds kort een 4g-versie van de Moto G, geschikt voor de snelle mobiele netwerken van providers. Die 4G-versie, die maar een paar tientjes meer kost, heeft biedt ook  ruimte voor een micro-sd-kaart.

Motorola Moto G

Motorola Moto G prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 167,08

Bekijken

Lees  meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu