De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Moto G duikt even op in Britse webshop, draait mogelijk Android 4.4

Gijs Ettes
11 november 2013, 17:56
1 min leestijd
Moto G duikt even op in Britse webshop, draait mogelijk Android 4.4
Motorola Moto G

De Motorola Moto G is onlangs kort opgedoken op de Britse tak van Amazon met een prijskaartje van 160 pond, omgerekend nog geen 200 euro. Volgens de pagina is de aankomende smartphone van Motorola voorzien van een 4,5 inch hd-scherm, quadcore-processor en mogelijk ook Android 4.4 (KitKat).

Vorige week dook er al een Moto G persfoto op en eerder werd de onthulling van de smartphone verwacht op 13 november. Volgens de Amazon-productpagina (zie foto) verschijnt de middenklasser een dag later al, op 14 november. Motorola heeft nog geen reactie gegeven op het nieuws.

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Moto G is naar verluidt voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Daarnaast is de Moto G uitgerust met een 5-megapixelcamera die video`s schiet in 720p en aan de voorzijde bevindt zich een frontcamera met 1,3 megapixel.

Verder beschikt de telefoon over bluetooth 4.0 en Android 4.4 (KitKat), al is dat laatste allerminst zeker. Hetzelfde geldt voor het aantal GB’s aan werkgeheugen; afgaande op vergelijkbare toestellen van Motorola en het prijskaartje van de Moto G gokken we op 1GB.

Lees meer over de Moto G

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu