De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Handelsmerk Moto G duidt mogelijk op Google-telefoon van Motorola’

Gijs Ettes
23 oktober 2013, 15:04
1 min leestijd
‘Handelsmerk Moto G duidt mogelijk op Google-telefoon van Motorola’
Moto G Motorola logo

Telefoonfabrikant Motorola, dat in 2012 definitief werd overgenomen door Google, heeft vorige week het handelsmerk ‘Moto Gaangevraagd. Hoewel het niet zeker is dat het hier gaat om een smartphone of tablet, gaan er geruchten dat de Moto G misschien een Google-telefoon van Motorola betreft.

Mogelijk is de Moto G een versie van de Moto X, maar dan met stock-Android. De afkorting ‘G’ zou dan staan voor Google. Zowel Motorola als Google hebben het gerucht nog niet bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

Moto G mogelijk met stock-Android

Moto G handelsmerk

De Moto G kan, zo blijkt uit het handelsmerk, ook een accessoire, oplader, adapter of een verwijderbaar klepje zijn. De kans dat het hier gaat om een smartphone is echter groter, temeer omdat Droid-Life heeft achterhaald dat een aankomende Motorola-smartphone op het Verizon Wireless-netwerk de naam ‘Moto G’ draagt.

Mocht de Moto G een smartphone zijn gebaseerd op de Motorola Moto X, dan kunnen we wat specificaties betreft rekenen op een 4,7 inch-amoled-scherm (720 x 1280 pixels), 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslaggeheugen en een 1,7GHz-dualcore-processor (Qualcomm MSM8960 Pro Snapdragon). De Moto X is verder voorzien van een 10-megapixelcamera, Gorilla Glass en een accu met een capaciteit van 2200 mAh.

Lees meer over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu