‘Handelsmerk Moto G duidt mogelijk op Google-telefoon van Motorola’
Gijs Ettes

Moto G Motorola logoTelefoonfabrikant Motorola, dat in 2012 definitief werd overgenomen door Google, heeft vorige week het handelsmerk ‘Moto Gaangevraagd. Hoewel het niet zeker is dat het hier gaat om een smartphone of tablet, gaan er geruchten dat de Moto G misschien een Google-telefoon van Motorola betreft.

Mogelijk is de Moto G een versie van de Moto X, maar dan met stock-Android. De afkorting ‘G’ zou dan staan voor Google. Zowel Motorola als Google hebben het gerucht nog niet bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto G mogelijk met stock-Android

Moto G handelsmerkDe Moto G kan, zo blijkt uit het handelsmerk, ook een accessoire, oplader, adapter of een verwijderbaar klepje zijn. De kans dat het hier gaat om een smartphone is echter groter, temeer omdat Droid-Life heeft achterhaald dat een aankomende Motorola-smartphone op het Verizon Wireless-netwerk de naam ‘Moto G’ draagt.

Mocht de Moto G een smartphone zijn gebaseerd op de Motorola Moto X, dan kunnen we wat specificaties betreft rekenen op een 4,7 inch-amoled-scherm (720 x 1280 pixels), 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslaggeheugen en een 1,7GHz-dualcore-processor (Qualcomm MSM8960 Pro Snapdragon). De Moto X is verder voorzien van een 10-megapixelcamera, Gorilla Glass en een accu met een capaciteit van 2200 mAh.

Lees meer over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.