Infographic: op deze fronten verbetert de Moto G zijn voorganger

Gijs Ettes
11 september 2014, 16:30
1 min leestijd
Infographic: op deze fronten verbetert de Moto G zijn voorganger
Moto G infographic

Motorola heeft een Moto G infographic gepubliceerd waarin je precies kunt zien op welke fronten het nieuwe toestel zijn voorganger verbetert. De smartphone mag dan wel de naam van de eerste Moto G behouden, maar toch is het nodige veranderd. Zo is het scherm met een halve inch gegroeid, zijn er twee speakers aan de voorkant te vinden en beschikt het toestel over betere camera’s. Aan de achterzijde bevindt zich nu een 8 megapixel-camera met autofocus en een ledflitser. De frontcamera schiet selfies met 2 megapixels, in plaats van 1,3.

Verder heeft de nieuwe Moto G ondersteuning voor twee simkaarten, al is er (nog) geen versie met 4G verkrijgbaar. Ook is er nog steeds dezelfde Snapdragon 400-chip aan boord, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Tot slot  is de opslagruimte (8GB) en accucapaciteit (2070 mAh), al kun je wel een geheugenkaartje in het toestel stoppen.

Lees verder na de advertentie.

Moto G infographic: vergelijk alle specs

In de specsheet hieronder zie je alle Moto G’s op een rijtje en kun je de specificaties vergelijken. Wil je het toestel aanschaffen, check dan ons overzicht met de beste Moto G aanbiedingen.

Moto G infographic 2

De beste Motorola Moto G aanbiedingen (2014-editie)

Wil je de nieuwe Moto G aanschaffen, dan kun je terecht bij onderstaande aanbieders. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt.

Lees meer over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G 2014
Motorola Moto G 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu