Moto G onthulling op 13 november, interessant midrange-toestel

Redactie
4 november 2013, 16:13
1 min leestijd
Moto G onthulling op 13 november, interessant midrange-toestel
Moto G onthulling

De Moto G wordt op 13 november aangekondigd. Na de Moto G onthulling weten we alles over het toestel, maar er zijn al enkele belangrijke details uitgelekt die waarschijnlijk lijken te gaan kloppen. Zo is de verwachting dat de Moto G een midrange-toestel met Android 4.3 wordt en een heel fijn prijskaartje krijgt.

Media die de uitnodiging voor het persevenement in de Verenigde Staten hebben ontvangen, denken dat de smartphone als los toestel rond de 250 dollar gaat kosten. Een prijs die wij Nederlanders zeker zien zitten.

Hoewel het gezien de geschiedenis van Motorola-toestellen – vele smartphones worden exclusief in de Verenigde Staten gelanceerd – onzeker is of de Moto G ook naar Nederland komt, zijn we bij AndroidPlanet toch zeer geïnteresseerd in het toestel. Met name omdat Google sinds 2011 eigenaar is van Motorola, en daar hele toffe dingen aan het doen is. Zo is de Moto X bijvoorbeeld een heel gaaf toestel, en helaas officieel enkel in Amerika te koop.

Lees verder na de advertentie.

Moto G specs

Het toestel is naar verluidt voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Daarnaast is de Moto G uitgerust met een 5-megapixelcamera die video’s schiet in 720p en aan de voorzijde bevindt zich een frontcamera met 1,3 megapixel.

Verder beschikt de telefoon over bluetooth 4.0 en draait hij op Android 4.3 (Jelly Bean). Van hoeveel werkgeheugen de Moto G is voorzien, is onbekend. Afgaande op vergelijkbare toestellen van Motorola, gokken we op 1GB.

Lees meer over Motorola G

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu