‘Moto G opvolger krijgt groter 5 inch-scherm en 7 megapixel-camera’

Redactie
6 augustus 2014, 10:21
1 min leestijd
‘Moto G opvolger krijgt groter 5 inch-scherm en 7 megapixel-camera’
Moto G opvolger

In een benchmarktest van GFXBench blijkt dat de Motorola Moto G2 een groter 5 inch-scherm en een 7 megapixel-camera krijgt. De resolutie van het scherm, bedraagt 1280 bij 720 pixels en vanuit de doos draait het toestel op een 1,19GHz quadcore-processor, 800MB aan werkgeheugen en 4,5GB aan interne opslagruimte. Het is mogelijk dat het toestel gewoon 1GB aan werkgeheugen heeft, net als de originele Moto G, maar dat dit door de benchmarktest verkeerd is gemeten.

De Moto G opvolger was onlangs te zien op foto’s, waaruit blijkt dat het toestel inderdaad een groter scherm krijgt. Ook zou het toestel zijn voorzien van stereospeakers aan de voorzijde, een eigenschap die van de Moto E afkomstig is.

Lees verder na de advertentie.

Moto G opvolger: 5 inch?

moto e review

De Moto E (foto rechts) lijkt daarmee als inspiratiebron voor de nieuwe Moto G te gelden. Het is echter niet opvallend dat Motorola voor een groot 5 inch-scherm kiest, want de huidige Moto G heeft een 4,5 inch-scherm. Dat de nieuwe Moto G dezelfde resolutie gebruikt, maar bij een verschil van 0,5 inch niet echt uit.

Het is echter wel opvallend dat de nieuwe Moto G ‘maar’ over 1GB aan werkgeheugen zou beschikken. De verwachting was dat het toestel 2GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel-camera zou krijgen.

Moto G aanbiedingen

Een Moto G kopen kan al vanaf 170 euro  en bij een tweejarig abonnement krijg je ‘m vrijwel altijd gratis. Ook is er sinds kort een 4g-versie van de Moto G, geschikt voor de snelle mobiele netwerken van providers. Die 4G-versie, die maar een paar tientjes meer kost, heeft biedt ook  ruimte voor een micro-sd-kaart.

Motorola Moto G

Motorola Moto G prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 167,08

Bekijken

Lees  meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G 2014
Motorola Moto G 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu