Moto G opvolgerDe Moto G2 is mogelijk al op een gelekte foto te zien. Opnieuw lijkt Motorola zich te houden aan een handzaam formaat met een zwart design en ronde hoeken. Hoewel het toestel grotendeels lijkt op de Moto G, lijken er ook aspecten van de Moto E aan het nieuwe toestel te zijn toegevoegd. Neem bijvoorbeeld de twee speakers aan de voorzijde.

Verder valt er nog weinig te zien aan de foto. Het Motorola-logo aan de linker bovenkant maakt hoogstwaarschijnlijk onderdeel uit van de plastic folie aan de voorkant, waar ook ‘Motorola confidential property – not for sale’ op staat. Het is echter wel logisch dat Motorola, dat sinds kort onder Lenovo valt, met een opvolger van de Moto G wil komen. Het toestel is één van de meest populaire en volgens ons beste toestellen in de prijsklasse van rond de 200 euro.

Moto G opvolger

De verwachting is dat de Moto G opvolger een snellere processor, meer werkgeheugen en betere camera krijgt. De huidige Moto G heeft een 4,5 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,2GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslagruimte en een 5 megapixel-camera. Hoewel het scherm niet direct naar een full-hd-resolutie hoeft te gaan, zouden een 2GHz quadcore-processor, 2GB aan RAM en 8 megapixel-camera erg fijne upgrades zijn.

Moto G aanbiedingen

Een Moto G kopen kan al vanaf 170 euro. Bij een abonnement krijg je ‘m vrijwel altijd gratis. Ook is er sinds kort een 4g-versie van de Moto G, geschikt voor de snelle mobiele netwerken van providers. Die 4G-versie, die maar een paar tientjes meer kost, heeft ook ruimte voor een microSD-kaart.

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.