Moto G specificaties opnieuw gelekt, goedkope en interessante smartphone

Redactie
12 november 2013, 18:11
1 min leestijd
Moto G specificaties opnieuw gelekt, goedkope en interessante smartphone
Moto G specificaties

De specs van de Moto G zijn opnieuw gelekt, alleen deze keer bij een Duitse retailer. De Moto G specificaties worden hierdoor opnieuw bevestigd: een 4,5 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en een 5 megapixel-camera. De prijs? 135 tot 150 pond, tussen de 160 en 180 euro. En dat zijn interessante prijzen voor een zeer redelijk midrange-toestel met een vrijwel stock-versie van Android 4.4.

Vorige week dook er al een Moto G persfoto op en eerder werd de onthulling van de smartphone verwacht op 13 november. Volgens de Amazon-productpagina (zie foto) verschijnt de middenklasser een dag later al, op 14 november. Motorola heeft nog geen reactie gegeven op het nieuws.

Lees verder na de advertentie.

Overige Moto G specificaties

De Moto G is verder naar verluidt voorzien Gorilla Glass, 8GB opslaggeheugen en een frontcamera met 1,3 megapixel. Ook bluetooth 4.0 is volgens de geruchten aanwezig, maar of de Moto G ook 4g-netwerken ondersteunt blijft vooralsnog onduidelijk.

De Moto G wordt morgen officieel door Motorola aangekondigd. We zijn enorm benieuwd of het toestel ook voor zo’n fijne prijs naar Nederland komt!

Lees meer over de Moto G

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu