Betaalbare en snelle Moto G te koop vanaf nu voor 199 euro

Moto G kopenMotorola’s betaalbare en snelle smartphone Moto G is nu te koop in Nederland. Het toestel kost los 199 euro, maar is ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. De levertijd bedraagt momenteel twee tot vier werkdagen.

Met zijn relatief lage prijskaartje biedt de Moto G veel waar voor zijn geld. De smartphone is voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Verder draait de Moto G op Android 4.3 (Jelly Bean), al heeft Motorola bevestigd dat er een update naar Android 4.4 aankomt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Softwarematige aanpassingen zorgen ervoor dat de Moto G een lange accuduur kent en dankzij een speciale nanocoating is de telefoon spatwaterdicht. Helaas ondersteunt de Moto G geen 4G.

Moto G te koop met een abonnement:

Meer informatie over de Moto G

Op de Moto G toestelpagina lees je meer over deze betaalbare smartphone van Motorola. Onderstaande video geeft een indruk van de mogelijkheden en het design van het toestel.

http://www.youtube.com/watch?v=VunSqD1MOjE

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.