Video: Moto G ook na 30 minuten in water nog te gebruiken

Moto G reviewDe Moto G is een enorm fijn toestel. De budgetsmartphone is voorzien van een 4,5 inch-scherm (1280 x 720 pixels) met Gorilla Glass, een 1,2GHz-quadcore-processor en 8GB opslaggeheugen. Om heel simpel te zeggen: voor nog minder dan 200 euro heb je gewoon echt waard voor je geld. Wij zijn reeds fan van de smartphone, zoals je kunt lezen in onze Moto G review.

Maar de Moto G heeft nog een geheime kracht: de telefoon is voorzien van een speciale nano-coating die waterafstotend is. En hoe goed werkt die coating? Nou, vrij goed, zoals een YouTube-video laat zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto G video

Moto G kopen

De Moto G is los verkrijgbaar voor onder de 200 euro of gratis in combinatie met een abonnement. Wil je meer informatie? Check dan de Moto G kopen-pagina voor de scherpste deals van dit moment.
[ad-block id=13 style=narrow]

Laatste nieuws over de Moto G

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.