Video: Moto G schittert in eerste reclame en hands-on

Redactie
14 november 2013, 13:48
1 min leestijd
Video: Moto G schittert in eerste reclame en hands-on
Moto G

De Moto G is gisteren geïntroduceerd, de nieuwe low-end smartphone van Motorola met toch wel hele degelijke specs. Het toestel, dat een adviesprijs van rond de 200 euro heeft en ook naar Nederland komt, heeft een 4,5 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, een Qualcomm Snapdragon 400 quadcore-processor en een 5 megapixel-camera. De achterkant is eveneneens vervangbaar, net als bij de Moto X het geval is. Zo heb je altijd de keuze om de kleur te wisselen.

Lees verder na de advertentie.

Moto G video

http://www.youtube.com/watch?v=VunSqD1MOjE

The Verge heeft ook al een fijne hands-on met het toestel

Moto G specs

moto-g,M-Z-409067-13

Verder heeft de smartphone 1GB aan werkgeheugen, Gorilla Glass en 8GB aan opslagruimte. Modellen met meer opslagruimte komen ook beschikbaar. De Moto G draait op Android 4.3 (Jelly Bean), maar een update naar Android 4.4 is al door Motorola beloofd. Daarnaast meldt het Amerikaanse bedrijf dat ze enkele verbeteringen aan de vrijwel stock-versie van Android hebben toegevoegd waardoor de batterijduur en prestaties zijn verbeterd.

Ook is het toestel door een speciale nanocoating spatwaterdicht. De telefoon meet 130 bij 66 bij 11,6mm en weegt 143 gram. Daarbij ondersteunt de Moto G geen 4g-netwerken.

De Moto G krijgt een adviesprijs van 179 dollar. Het 16GB-model gaat 199 dollar kosten. De Europese prijs blijft echter nog onduidelijk, maar de prijs zou rond de 200 euro gaat liggen.

Lees meer over de Moto G

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G
Motorola Moto G
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's