De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Moto G4 cashback: tijdelijk 30 euro korting op budgetsmartphone

Thomas Haenen
14 april 2017, 10:51
1 min leestijd
Moto G4 cashback: tijdelijk 30 euro korting op budgetsmartphone

De Moto G4 is tijdelijk nog een paar tientjes goedkoper. Met de Moto G4 cashback actie krijg je de komende maanden tot dertig euro korting op het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Moto G4 cashback

Lenovo’s actie is vandaag van start gegaan en loopt nog tot en met 30 juni 2017. Koop je in deze actieperiode een Moto G4, dan kun je je via een speciale promosite aanmelden voor de cashback. Je krijgt vervolgens binnen enkele weken 30 euro teruggestort. Let wel: je moet je toestel daarvoor wel bestellen bij één van de deelnemende webwinkels. Vrijwel alle grote winkels lijken echter aangesloten te zijn bij de actie.

Moto G4 cashback

Doorgaans kost een losse Moto G4 iets minder dan 200 euro, maar met deze cashback wordt het één van de goedkoopste Android-smartphones van het moment. Een overzicht van de beste aanbiedingen met een abonnement vind je hieronder.

Motorola Moto G4

Motorola Moto G4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Moto G4 prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Onlangs verscheen de Moto G5, het nieuwe model met verbeterde hardware. Vermoedelijk probeert Lenovo de voorraad van deze voorganger terug te brengen met een kortingsactie. Opmerkelijk genoeg is de Moto G5 iets kleiner dan zijn voorganger: slechts 5 inch in plaats van 5,5 inch. De G5 beschikt wel over een iets betere camera en is bovendien van een vingerafdrukscanner voorzien.

De Moto G4 heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Achterop zit een 13 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera. Aan de binnenkant zit een octacore-chip, met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Lenovo is onlangs begonnen met de uitrol van Android 7.0 Nougat voor de G4, waardoor je van de nieuwste software voorzien bent. De accucapaciteit bedraagt een relatief ruime 3000 mAh.

Lenovo bracht vorig jaar ook nog een krachtigere variant uit, de Motorola Moto G4 Plus. De Moto G4 cashback actie lijkt echter niet voor deze variant te gelden.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G4
Motorola Moto G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu