De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Motorola Moto G4 Plus krijgt Android N én Android O

Wouter Nijsen
23 mei 2016, 11:03
1 min leestijd
Motorola Moto G4 Plus krijgt Android N én Android O

De Motorola Moto G4 Plus is pas net aangekondigd, maar het lijkt al vast te staan dat de toestellen worden bijgewerkt naar Android N en O.

Lees verder na de advertentie.

Moto G4 Plus Android N en O

Bij de promotie van de nieuwe Moto G4 Plus maakt Motorola bekend dat het toestel sowieso wordt bijgewerkt naar Android N en Android O. Dat laatste is opvallend, omdat de Android-versie nog niet is aangekondigd en Google nu nog  hard werkt aan Android N. Hiervan kun je nu al een  bètaversie downloaden, maar de officiële release vindt pas later dit jaar plaats.

Moto G4 Plus Android N

Motorola gaat er dus al vanuit dat Android N wordt opgevolgd door Android O. Heel gek is dat niet, aangezien Google voor de namen van nieuwe Android-versies het alfabet afwerkt. De naam van Android N is nog niet duidelijk, maar Google vroeg vorige week tijdens Google I/O wel aan iedereen om mee te denken en een naam in te sturen.

Meer over de Moto G4 Plus

De Motorola G4 Plus is een variant van de reguliere Moto G4 die over iets betere specificaties beschikt. Zo heeft de telefoon een 16 megapixel-camera, waar de Moto G4 het met een 13 megapixel-camera doet. Ook heeft de Moto G4 Plus een vingerafdrukscanner aan de voorkant, die wordt gebruikt om het toestel te ontgrendelen en beveiligen.

Verder zijn toestellen vrijwel identiek. Ze worden aangedreven door een Snapdragon 617-chip met 2GB of 3GB RAM en 32GB of 64GB aan opslagruimte. Het scherm meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Verder beschikken de toestellen over Android 6.0.1 (Marshmallow), een 5 megapixel-frontcamera, nieuw design en een 3000 mAh-accu.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G4 Plus
Motorola Moto G4 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu