‘Foto’s en specs onaangekondigde Moto G5 Plus duiken op’

Een prototype van Lenovo’s volgende budgetsmartphone is opdoken in Roemenië. De Moto G5 Plus-foto’s zijn daarmee al ruim voor de aankondiging gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto G5 Plus foto’s

Het lijkt erop dat de opvolger van de Moto G4 Plus niet lang meer op zich laat wachten. In Roemenië claimt iemand een prototype van het nieuwe model in zijn bezit te hebben. Sterker nog: deze gebruiker biedt het prototype al online te koop aan voor zo’n 370 euro. Hoewel er lichte twijfels zijn over de geloofwaardigheid van de verkoper, zien de foto’s er toch aardig echt uit.

Moto G5 Plus foto's

De beelden tonen een toestel met een metalen behuizing. Achterop zit een prominente ronde lens voor de camera, met een dubbele led-flitser. Aan de onderkant valt op dat het toestel voorzien is van een micro-usb-aansluiting. Steeds meer fabrikanten maken de overstap naar usb-c, maar Lenovo lijkt voorlopig tevreden zijn met de oude standaard.

Moto G5 Plus specificaties

Op de verkooppagina worden ook verschillende specificaties genoemd. Het toestel zou beschikken over een Snapdragon 625-chip met acht cores, 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Er lijkt geen ruimte te zijn voor een geheugenkaart. Het scherm zou 5,5 inch groot zijn, met een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Achterop zit een 13 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera.

De Moto G5 Plus is voorzien van een relatief ruime accu met een capaciteit van 3080 mAh. Ook een vingerafdrukscanner is aanwezig, verwerkt in de homeknop onder het scherm. Het toestel loopt op Android 7.0 Nougat.

Als we de verkoper mogen geloven, ligt de definitieve versie van het toestel vanaf maart in de winkels, samen met de gewone Moto G5. Net als eerdere modellen ligt de adviesprijs waarschijnlijk tussen de 200 en 300 euro. Mocht je nu al op zoek zijn naar een goede budgetsmartphone, check dan eens de Moto G4 review. De beste aanbiedingen voor dit toestel vind je hieronder.

Motorola Moto G4
8,5
Welke Motorola Moto G4 wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G4 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.