Betaalbare Moto G5 Plus nu te koop: check de beste aanbiedingen

Thomas Haenen
11 april 2017, 10:31
2 min leestijd
Betaalbare Moto G5 Plus nu te koop: check de beste aanbiedingen

Lenovo brengt deze week de Moto G5 Plus uit in Nederland. De budgetsmartphone heeft een iets groter scherm en een betere camera dan de gewone Moto G5, en is eveneens betaalbaar.

Moto G5 Plus release in Nederland

Vorige maand pakte Lenovo al uit met de Moto G5, vanaf vandaag is ook de Moto G5 Plus in Nederland verkrijgbaar. De variant kost een paar tientjes meer, maar onderscheidt zich met een groter scherm, meer opslagruimte en een verbeterde camera achterop. Je kunt de Moto G5 Plus kopen voor de adviesprijs van 279 euro, in de kleuren zwart en goud.

Vind jouw beste Motorola Moto G5 Plus deal

Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus

Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G5 Plus aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones

De Moto G5 Plus is uitgerust met een 5,2 inch-scherm, dat een resolutie heeft van 1920 bij 1080 pixels. Onder het scherm vind je een vingerafdrukscanner. Achterop zit een 12 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera. Er is een 2 GHz-processor aanwezig met acht cores, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Je kunt de opslagruimte uitbreiden met een geheugenkaart. Met de Moto G5 Plus ben je bovendien direct voorzien van Android 7.0 Nougat met minimale aanpassingen van de fabrikant.

Meer over de Moto G5 Plus

De Moto G-serie behoort al jaren tot de beste goedkope Android-smartphones op de markt. Motorola, dat inmiddels onderdeel is van Lenovo, zet ieder jaar weer toestellen met een indrukwekkende prijs-kwaliteitsverhouding neer. Met de Moto G4 stelde de fabrikant licht teleur: het toestel had een wat lomp 5,5 inch-scherm en was duurder dan zijn voorgangers.

motorola moto g5 plus release

Met de Moto G5 gaat Lenovo gelukkig weer terug naar zijn sterke punten. Zowel de G5 als de G5 Plus zijn relatief handzaam, betaalbaar en voorzien van onderscheidende features als een vingerafdrukscanner. “Het metalen design oogt en voelt premium, de hardware is lekker vlot en een lagere prijs kunnen we altijd waarderen,” zo schreven we in onze Moto G5 preview. Een uitgebreide Moto G5 Plus review verschijnt binnenkort op Android Planet.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Categorie: Smartphones
Spotlight: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G5 Plus
Motorola Moto G5 Plus
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's