‘Op deze 3 fronten is de Moto G5S Plus een vooruitgang op de G5 Plus’

Erwin Vogelaar
7 juli 2017, 20:22
2 min leestijd
‘Op deze 3 fronten is de Moto G5S Plus een vooruitgang op de G5 Plus’

De Moto G5S Plus lijkt op verschillende manieren een stapje verder te gaan dan de Moto G5 Plus. De specificaties, het materiaal en meer zorgen voor een opvallend toestel.

Lees verder na de advertentie.

Moto G5S Plus specs en meer

Naast de al beschikbare Moto G5 en Moto G5 Plus, komt Lenovo binnenkort ook met de Moto G5S Plus op de markt. Hoewel de vorige toestellen niet veel van elkaar verschillen, zet de Moto G5S Plus wel enkele stappen vooruit. Dit blijkt uit promotiemateriaal voor het toestel dat in handen is gevallen van VentureBeat.

moto g5s plus specs

Het verschil tussen de al verkrijgbare Moto G5 en de G5 Plus is een iets groter scherm (5,2 inch vergeleken met 5 inch) en de Plus kan iets betere foto’s maken. Het grootste verschil is echter dat de Plus een snellere chip en meer werkgeheugen heeft. De Moto G5S Plus bouwt daar verder op voort met de volgende verbeteringen.

1. Groter scherm

De Moto G5S Plus heeft een groter 5,5 inch-scherm, maar de resolutie van 1920 bij 1080 pixels blijft wel hetzelfde. Ook de chip in het toestel is hetzelfde als die in de G5 Plus, namelijk een Snapdragon 625. Tevens heb je als koper dezelfde opties voor geheugen: maximaal 4GB RAM en 64GB opslagruimte.

2. Dubbele camera

Een grote vooruitgang voor dit toestel is de camera. De G5S Plus heeft waarschijnlijk een dubbele 13 megapixel-camera, terwijl de G5 Plus maar een enkele 12 megapixel-camera heeft. Met deze dubbele camera is het bijvoorbeeld mogelijk om specifieke onderdelen in een foto in zwart/wit te tonen, of de achtergrond te vervagen tijdens een portretfoto.

Ook de selfiecamera heeft een hogere resolutie. Aan de voorkant is zit namelijk een 8 megapixel-camera, terwijl de G5 Plus een 5 megapixel-frontcamera heeft.

3. Ander materiaal

Terwijl de vorige G5-toestellen een combinatie van plastic en aluminium gebruiken, bestaat de G5S Plus volledig uit aluminium. Hierdoor is het toestel iets zwaarder, maar wel steviger aanvoelen. De Moto G5S Plus wordt waarschijnlijk op 25 juli officieel aangekondigd.

Lees het laatste nieuws over motorola

Bron: Venture Beat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G5S Plus
Motorola Moto G5S Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's