De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Motorolo Moto G5S en G5S Plus kosten 300 en 330 euro’

Erwin Vogelaar
30 juli 2017, 10:09
2 min leestijd
‘Motorolo Moto G5S en G5S Plus kosten 300 en 330 euro’

De prijs van de Motorola Moto G5S is gelekt, net als die van de stevigere G5S Plus. Toch is het onzeker of de toestellen naar de Benelux komen.

Lees verder na de advertentie.

Moto G5S Plus en Moto G5S-prijs gelekt

De prijs van de komende twee nieuwe Motorola-toestellen is gelekt. De Moto G5S kost 300 euro en de G5S Plus 330 euro. Dit beweert lekker Roland Quandt in een tweet. In de tweet stelt Quandt duidelijk dat het gaat om prijzen in Oost-Europa. Het is namelijk nog niet zeker of de toestellen in de Benelux worden uitgebracht.

Met deze prijzen zijn de toestellen een stukje duurder dan de huidige Moto G5 en Moto G5 Plus. Deze smartphones kosten namelijk respectievelijk 199 en 279 euro. De opvolgers gaan er in hardware een stukje op vooruit, waardoor de hogere prijs wordt gerechtvaardigd.

Zo hebben de toestellen iets grotere schermen van 5,2 en 5,5 inch. Beide toestellen hebben wel dezelfde full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De G5S Plus heeft deze keer een dubbele 13 megapixel-camera. Met deze technologie is het bijvoorbeeld mogelijk om bij een portretfoto de achtergrond te vervagen. Ook haal je de kleur weg bij specifieke objecten in een foto. Ook krijgt de G5S Plus een snellere Snapdragon 626-chip en meer geheugen: 64GB opslagruimte en 4GB RAM.

De voorgangers, de Moto G5 en Moto G5 Plus, zijn recentelijk uitgebracht. In onze review van beide toestellen lees je dat we zeer tevreden zijn over deze smartphones. De camera stelt wel wat teleur, maar voor de rest zijn het uitstekende toestellen voor een aantrekkelijk prijs. De opvolgers lijken voornamelijk een optie als je een stapje verder wil gaan en bijvoorbeeld toch een betere camera nodig hebt.

Het is wel waarschijnlijk dat de Moto G5S en Moto G5S Plus in de Benelux worden uitgebracht, maar wanneer is nog niet duidelijk. Aanvankelijk dachten we dat Motorola de toestellen officieel zou aankondigen tijdens een evenement op 25 juli, maar daar werd enkel de Moto Z2 Force onthuld.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G5S
Motorola Moto G5S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu