De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola start wedstrijd voor nieuwe Moto Mods

Erwin Vogelaar
6 november 2016, 19:02
2 min leestijd
Motorola start wedstrijd voor nieuwe Moto Mods

Een Moto Mods-wedstrijd moet ervoor zorgen dat er meer creatieve modules voor de Moto Z beschikbaar komen. Dit doet Motorola in samenwerking met crowdfundingplatform Indiegogo.

Lees verder na de advertentie.

Moto Mods-wedstrijd

Het grootste voordeel van de nieuwe Moto Z is dat je het toestel kunt uitbreiden met modules. Deze Moto Mods voegen bijvoorbeeld een beamer of betere speakers toe. Op dit moment is de keuze voor de Moto Mods nog beperkt, maar Motorola hoopt daar met een wedstrijd verandering in te brengen. Eerder heeft het bedrijf al de Moto Mods Development Kit beschikbaar gesteld in de hoop dat de wereld met ideeën zou komen, maar blijkbaar is hier nog niet voldoende interesse in getoond.

moto mods-wedstrijd

In samenwerking met crowdfundingplatform Indiegogo kan iedereen nu ideeën opgeven. Via deze pagina kun je invullen wat je idee is en wat je met het opgehaalde geld van Indiegogo zou doen. Deelnemers krijgen kans op een gratis Moto Mods Development Kit en een Moto Z. Zodra je een prototype hebt ontwikkeld, kun je hier via Indiegogo geld voor ophalen. Ook heb je kans op een reis naar Chicago om het team achter de Moto Mods te ontmoeten en jouw idee verder uit te werken.

Naast deze wedstrijd organiseert Motorola ook Moto Mods Hackathons in de Verenigde Staten. Iedereen die hier een Moto Mod creëert, krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan de Indiegogo-campagne. De winnaars van de Hackathons mogen sowieso naar Chicago om het Moto Mods-team te ontmoeten. Als een idee heel goed is heb je geen Indiegogo-geld meer nodig, want dan zal Lenovo Capital er in investeren. Er is namelijk 1 miljoen dollar opzij gezet om op deze manier de beste ideeën voor Moto Mods op de markt te zetten. Hoewel dit allemaal leuk klinkt, voelt het ook als een wanhopige poging om nog iets van het platform te maken. Zit er een toekomst in Moto Mods?

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Motorola
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu