Meerdere duidelijke foto’s Moto X achterkant opgedoken

moto-x-backDe vermeende Moto X achterkant is via een foto gelekt. De back cover wordt volgens de geruchten geheel aanpasbaar waardoor de gebruiker zelf kan aangeven welke kleur achterkant hij of zij graag ziet en of deze ook gravering nodig heeft. De Moto X lijkt door de foto vrij dik te worden, mogelijk om de smartphone van een flinke batterij te voorzien – een onderdeel dat bij Motorola altijd hoog in het vaandel staat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast is een matzwarte Moto X achterkant te zien die het eveneens zwarte logo van Motorola draagt. Het logo is tevens in een inkeping geplaatst. Ook de camera, flash en de speaker zijn goed te zien. Het middelste gedeelte van de achterkant is daarbij ook hoger dan de zijkanten, een onderdeel dat een interessante twist aan de smartphone geeft.

De foto is geplaatst via een Chinese Twitter-variant en meer informatie is niet bekend. Eerder lekte de mogelijke Moto X details en Moto X release datum. Daarnaast zou Motorola bezig zijn met een Moto X voor Europa.

Ook foto’s van Google-baas Eric Schmidt laten de Moto X van verschillende kanten zien.

AndroidPlanet zette eerder 4 redenen op een rij waarom de Moto X gaat slagen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.