‘Moto X krijgt Clear Pixel camera en pure Android ervaring’

Redactie
8 juli 2013, 13:10
1 min leestijd
‘Moto X krijgt Clear Pixel camera en pure Android ervaring’
moto x camera

De Moto X, het nieuwe toestel van Motorola en Google, krijgt een Clear Pixel camera en een pure Android-ervaring. Eerder lekten al de Moto X details en de Moto X release datum uit. De Clear Pixel-eigenschap van de Moto X camera betekent dat er geen ‘donkere en onscherpe’ foto’s meer gemaakt worden. Hiermaa lijkt de Clear Pixel camera op de ultrapixel-camera van de HTC One. AndroidPlanet noemde eerder ook al 4 redenen waarom de Moto X gaat slagen.

Daarnaast zou de Moto X camera met handbewegingen te bedienen zijn. Dit betekent dat gebruikers foto’s kunnen maken zonder het scherm aan te raken. Ook draait het toestel op een ‘pure versie van Android’, eenzelfde versie van de software die ook op bijvoorbeeld de Nexus 4 (lees ook onze Nexus 4 review) te vinden is.

Lees verder na de advertentie.

De pure Android-ervaring betekent echter niet dat de Moto X ook daadwerkelijk op stock Android gaat draaien. Het is mogelijk dat de Moto X een uitgeklede versie van Android krijgt met een eigen skin, maar die wel veel weg heeft van de huidige Nexus-lijn. Het zou op dit moment een opmerkelijke keuze van Google en Motorola zijn om een tweede Nexus-concurrent te lanceren.

Via: Taylor Wimberly

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's