Moto X-cameramenu gelekt

Gijs Ettes
23 juli 2013, 11:46
1 min leestijd
Moto X-cameramenu gelekt
motox

Het Moto X 2013-cameramenu is net als bijna alle andere specificaties en persfoto’s van de eerste telefoon van Google en Motorola uitgelekt. De camera-app van de Moto X werkt vooral met gestures.

Lees verder na de advertentie.

Op een eerdere video was al te zien dat je de camera kunt inschakelen door een bepaalde zwiep met je hand te maken. Foto’s maak je vervolgens door je vinger op het scherm te tikken of te houden voor meer foto’s snel na elkaar. In de dinsdag gelekte foto’s is nog meer van het Moto X-cameramenu te zien.

Moto X-cameramenu zo clean mogelijk

De instellingen tover je bijvoorbeeld naar voren door vanuit de linkerkant van de telefoon naar rechts te vegen. Een veeg van rechts naar links brengt je snel naar je fotogalerie. Er zijn slechts twee knoppen op de verder lege interface te vinden: een knop om te schakelen tussen de 10-megapixel-camera en de frontcamera en een foto om te switchen van foto naar video of andersom.

Het gerucht gaat daarnaast dat de Moto X gebruik gaat maken van ‘clear pixel’-technologie, wat simpelweg inhoudt dat de camerahardware beter zou zijn dan we zijn gewend van een Motorola-toestel. De Moto X bevat verder een dualcore-processor van 1.7GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagcapaciteit, een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en een batterij van 2200 mAh.

AndroidPlanet noemde eerder 4 redenen waarom de  Moto X  gaat slagen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu