Moto X details lekken: zelf kleuren en gravering smartphone kiezen

Redactie
4 juli 2013, 8:01
1 min leestijd
Moto X details lekken: zelf kleuren en gravering smartphone kiezen
motorola-moto-x-coques-couleurs

De eerste Moto X details van de aanpassingsmogelijkheden van de nieuwe smartphone van Motorola en Google zijn gelekt. Via een speciale website kunnen consumenten uit zestien verschillende kleuren (zie bovenstaande gelekte foto voor de vermeende kleurenopties) voor de achterkant en versiering van het toestel kiezen en een optionele gravering selecteren. Dit moet gebruikers de mogelijkheid geven om de Moto X meer als hun ‘eigen smartphone’ te laten overkomen.

Daarnaast hebben gebruikers de optie om tijdens het bestelproces een afbeelding te uploaden die op de smartphone als wallpaper wordt ingesteld. Als je de Moto X dan voor de eerste keer inschakelt, zie je direct de betreffende wallpaper op het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Moto X wordt goedkoop

moto-x

De Moto X details melden verder dat het toestel op Android 4.2.2 (Jelly Bean) draait en dat de smartphone op dit moment door Amerikaanse providers wordt getest. Details van de uiteindelijke verkoopprijs zijn nog niet gelekt, maar de verwachting is dat de Moto X voor 199 dollar in de verkoop gaat. Het was al langer duidelijk dat de nieuwe smartphone van Motorola en Google een middenklasser zou worden.

De verwachting is dat de Moto X een 1.7GHz dualcore-processor, Adreno 320-GPU, 720p-scherm, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 10 megapixel-camera krijgt. Dat zijn fijne specificaties voor een dergelijk lage prijs.

AndroidPlanet zette eerder vier redenen op een rij waarom de Moto X een toptoestel wordt. Lees de redenen in het artikel over de Moto X.

Via: ABC en NoWhereElse

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu