De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Nederlandse release van Moto X komt dichterbij’

Redactie
9 januari 2014, 13:32
1 min leestijd
‘Nederlandse release van Moto X komt dichterbij’
moto x nederland

Een Nederlandse release van de Moto X 2013  wordt mogelijk steeds realistischer. Dat blijkt uit een evenement dat Motorola op 14 januari in Londen houdt. Ook zoekt het Amerikaanse bedrijf naar een ‘program manager Moto Maker – UK‘, wat erop duidt dat ze Moto Maker – het programma dat wordt gebruikt om je eigen Moto X samen te stellen – naar Europa willen brengen. Vooralsnog is de Moto X het enige toestel dat middels de Moto X samen te stellen en te bestellen is.

Een mogelijke Moto X Nederlandse release zou voor velen een uitkomst zijn: de smartphone ontvangt in de Verenigde Staten lovende kritieken, kan helemaal naar eigen smaak worden aangepast en heeft een bijzondere ‘altijd luisteren-functie’ waarmee de Moto X altijd spraakcommando’s kan herkennen.

Lees verder na de advertentie.

Over de Moto X

Nederlandse release van Moto X

De Motorola Moto X is beschikbaar in maar liefst 504 verschillende versies. Dit komt omdat geïnteresseerden kunnen kiezen uit twee voorkanten (wit en zwart), 18 achterkanten (verschillende kleuren en zelfs houtsoorten) en zeven verschillende accent-kleuren voor onder andere de cameralens en knoppen.

Het toestel is voorzien van een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie en een X8 Mobile Computing System-chip die grotendeels gebaseerd is op de Qualcomm Snapdragon S4-chip. Motorola meldt dat de Moto X altijd naar je luistert. De gebruiker kan, naar eigen wens, de eerste eerste keer als de Moto X opstart drie keer de woorden `Okay Google Now` zeggen. Hierna luistert de smartphone naar jouw spraakcommando`s.

De Moto X draait vanuit de doos op Android 4.2.2, met een vrijwel complete stock-versie van Googles mobiele besturingssysteem. Onder andere de camera-app en de launcher zijn ietwat aangepast, maar de software blijft vrijwel gelijk ogen aan hetgeen de Nexus-toestellen draaien.

Lees meer over de Moto X

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu