Opvolger Moto X heet vermoedelijk Moto X Plus One

Wouter Nijsen
6 april 2014, 17:09
1 min leestijd
Opvolger Moto X heet vermoedelijk Moto X Plus One
Moto X

De Moto X ligt nog niet eens een maand in de Nederlandse winkels, of geruchten met betrekking tot de opvolger duiken alweer op. Het doorgaans betrouwbare Evleaks heeft zondag op Twitter melding gemaakt van de Moto X 2014, waarschijnlijk een geüpdatete variant op de Moto X. Naast een naam en een logo gaf de smartphone-lekker geen informatie vrij over het toestel.

Het is geen geheim dat Motorola het succes van de Moto X een vervolg wil geven. De telefoonmaker heeft al diverse malen laten doorschemeren dat er deze zomer een rechtstreeks vervolg op de succesvolle smartphone gaat komen. De originele Moto X, die voor een adviesprijs van 379 euro wordt verkocht, draait al enkele maanden bovenin mee in de lijsten in Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland.

Lees verder na de advertentie.

In de Verenigde Staten wordt het toestel sinds augustus 2013 verkocht en ook dat verloopt boven de verwachtingen. De originele Moto X valt met zijn zijn specificaties in de middenklasse. Zo heeft de Moto X een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en wordt het aangedreven door een 1,7GHz-dualcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Het toestel beschikt verder over 16GB aan opslaggeheugen.

Specificaties originele Moto X

moto x

De Moto X heeft tenslotte een 10 megapixel-camera achter en een 2 megapixel-camera voor. Speciaal aan de Moto X is dat je de smartphone met je stem kunt bedienen. Zo kun je de telefoon opstarten of uitschakelen door een commando te roepen. De Moto X heeft een 2200 mAh-accu, die garant staat voor een spreektijd van circa 13 uur. De Plus-variant zal naar verluidt betere specs onder de motorkap krijgen. Vooralsnog houdt Motorola de lippen stijf op elkaar.

Lees meer over Motorola

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot Motorola.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2014
Motorola Moto X 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu