‘Moto X release datum op 11 juli bekend’

moto x release datumDe Moto X release datum wordt mogelijk op 11 juli bekendgemaakt. Dat blijkt uit de advertentie die Motorola heeft uitgebracht. Op deze Moto X advertentie zijn twee personen te zien die duidelijke vormen met hun lichamen maken. De jongen maakt een ‘X’, het meisje een ‘I’, dat samen het Romeinse cijfer XI vormt. Dit slaat op het cijfer 11.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Daarnaast hebben verschillende internationale journalisten aangegeven voor een Motorola-evenement op de 10de en 11de van juli te zijn uitgenodigd.

Dat de Moto X een middenklasser wordt, is nu eigenlijk al wel bekend. Dit wil echter niet zeggen dat het een slecht toestel is. Integendeel: AndroidPlanet noemde 4 redenen waarom de Moto X gaat slagen. De verwachting is dat de Moto X een 1.7GHz dualcore-processor, Adreno 320-GPU, een 720p-scherm, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 10 megapixel-camera krijgt. En dat allemaal voor een prijs van 199 dollar.

Moto X release datum?

Al eerder lekte details uit van de nieuwe Moto X. De gelekte Moto X details melden dat de achterkant in zestien verschillende kleuren beschikbaar komt. De gebruiker mag zelf kiezen welke hij of zij het mooist vindt. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om de achterkant te laten graveren.

Via: GSMArena

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.