De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Moto X releasedatum bevestigd: 1 augustus

Redactie
29 juli 2013, 16:49
1 min leestijd
Moto X releasedatum bevestigd: 1 augustus
moto x releasedatum

De Moto X releasedatum is door Motorola bekendgemaakt. In een tweet plaatst de fabrikant een afbeelding waarop staat dat de nieuwe Android-smartphone van Motorola en Google op 1 augustus gaat worden onthuld. Het toestel is echter geen verrassing meer: na het lekken van de persfoto van de witte Moto X, de Moto X specificaties en een video van de Moto X is er al enorm veel bekend.

De specificaties van de Moto X zijn vermoedelijk een Qualcomm Snapdragon MSM8960DT-chip met een 1.7GHz dualcore-processor, 2GB RAM, 4,7 inch-scherm met een 1280 x 720 resolutie, 10.5 megapixel megapixelcamera, 16GB opslagruimte en Android 4.2.2 (Jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

Een week geleden lekte ook al het Moto X cameramenu uit. Deze werk met name met speciale vingerbewegingen. Zo tover je de instellingen bijvoorbeeld naar voren door vanuit de linkerkant van de telefoon naar rechts te vegen. Een veeg van rechts naar links brengt je snel naar je fotogalerie. Er zijn slechts twee knoppen op de verder lege interface te vinden: een duidelijke indicatie dat Motorola van swipe-bewegingen gebruik wil gaan maken.

Moto X met stock Android

Ook is de software die de Moto X draait vrijwel gelijk aan stock Android van de Nexus-lijn. Hoe je deze look op je Android-toestel krijgt, lees je in onze handleiding stock Android op je toestel installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu