Moto X specificaties en persfoto gelekt

Redactie
20 juli 2013, 14:01
1 min leestijd
Moto X specificaties en persfoto gelekt
moto x specificaties

De Moto X specificaties en een persfoto zijn gelekt. De smartphone, die op 1 augustus officieel door Motorola en Google aangekondigd gaat worden, is al veel vaker gelekt, maar het is de eerste keer dat de specificaties door een betrouwbare bron zijn vrijgegeven die tevens de eerste persfoto (zie rechts) publiceert.

De Moto X specificaties zijn: een Qualcomm Snapdragon MSM8960DT-chip met een 1.7GHz dualcore-processor, 2GB RAM, 4,7 inch-scherm met een 1280 x 720 resolutie, 10.5 megapixel megapixelcamera, 16GB opslagruimte en Android 4.2.2 (jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

Moto X specificaties en nieuwe achterkant

De Moto X specificaties en persfoto zijn afkomstig van TheUnlockr, een website van het betrouwbare Twitter-account Evleaks. De voorkant van de Moto X lijkt veel op de huidige Nexus-lijn – met name de Galaxy Nexus – en de achterkant heeft een kevlar-achtig design met de cameralens (naar verluidt is de Moto X camera een Clear Pixel-camera), flitser en een inkeping met het Motorola-logo.

Eerder dook de Moto X achterkant al op: dan in een matzwarte versie. De Moto X gaat gebruikers waarschijnlijk de mogelijkheid bieden om zelf de achterkant te bepalen, van plastic tot hout en hiermee dus ook kevlar. Een Moto X video liet enkele dagen geleden al enkele nieuwe functies van de smartphone zien.

AndroidPlanet heeft 4 redenen op een rij gezet waarom de Moto X keihard gaat slagen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu