Moto X Style en X Play nu allebei verkrijgbaar in Nederland

Motorola heeft de Moto X Style uitgebracht in Nederland, wat betekent dat nu  beide vlaggenschepen van de fabrikant verkrijgbaar zijn in ons land. De X Style heeft een losse adviesprijs van 499  euro, terwijl de Moto X Play voor 379 euro over de toonbank gaat.

Moto X Style kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

motorola moto x style kopenDe Moto X Style is het duurste vlaggenschip van Motorola en valt op door de 21 megapixel-camera aan de achterkant, het 5,7 inch-QHD-scherm en de mogelijkheid om de backcover  te verwisselen. De Moto X Style is voorzien Snapdragon 808-SoC van Qualcomm met een hexacore-processor, 3GB aan RAM, 32GB aan interne opslagruimte (uitbreidbaar)  en een 3000 mAh-accu. Het toestel draait vanuit de doos op Android 5.1.1 Lollipop en zal later dit jaar ook de update naar Android Marshmallow krijgen. Daarnaast ondersteunt het toestel nfc en beschikt het over een waterafstotende coating. Selfies worden geschoten met een 5 megapixel-camera aan de voorzijde.

Wil je de Moto X Style kopen, dan vind je hieronder de beste aanbiedingen op een rijtje. Het toestel is zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

Motorola Moto X Style
9,0
Welke Motorola Moto X Style wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto X Style aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

De beste Moto X Play aanbiedingen

base_Motorola-Moto-X-Play-White_1De Motorola Moto X Play heeft over de gehele linie iets mindere specs dan de X Style, al is het toestel wel van een enorme 3630 mAh-accu voorzien. Daarmee moet je gemakkelijk de dag doorkomen, zeker omdat Motorola ervoor heeft gekozen om de smartphone van een 1080p-scherm te voorzien. Verder vinden we aan boord een Snapdragon 615-SoC met een octacore-processor, 2GB aan RAM en 16 of 32GB aan opslagruimte (eveneens uitbreidbaar). Door een waterafstotende coating kan de smartphone tegen een spatje water. Het scherm meet 5,5 inch en heeft een full-hd-resolutie.

De Moto X Play is inmiddels ook bij diverse partijen op voorraad. Hieronder vind je de beste prijzen en aanbiedingen uitgelicht. Deze worden doorlopend geactualiseerd.

Motorola Moto X Play
Welke Motorola Moto X Play wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto X Play aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees het laatste nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.